Team Lenom blir Livsfara.se

Team Lenom blir Livsfara.se

27 feb, 2021
Chrille Hedberg
Första hjälpen | HLR | Livsfara.se | Team Lenom

Nu har dagen kommit då flyttlasset börjar gå!

Team Lenom har sedan starten 2017 successivt utvecklats och vuxit. Idag är vi främst verksamma inom två områden:

  • Konsultverksamhet inom IT (främst inom WordPress), e-handel och content management
  • Konsultverksamhet och utbildning inom första hjälpen, hjärt-lungräddning (HLR) och blödningskontroll.

För att det inte ska bli Peppes Pizzeria och Frisersalong genom att ha allt samlat på en domän, har vi valt att dela upp innehållet och nu påbörjas alltså flytten av alla produkter inom just första hjälpen och HLR till den nya domänen Livsfara.se.

Bandage

Vad innebär detta för dig som kund? Egentligen absolut ingenting, utöver att du behöver besöka en annan hemsida när du gör dina beställningar. Vi är fortfarande samma bolag och det är fortfarande samma villkor och returregler som gäller. Det är samma telefonnummer (013-390 0106) till kundtjänsten. E-postadressen byts ut till info@livsfara.se för att komma i kontakt med oss.

I samband med flytten till Livsfara.se kommer också våra brandskyddsprodukter att utgå ur sortimentet. Anledningen är att vi nischar oss mer mot första hjälpen och att förebygga personskador.

När flytten är klar kommer TeamLenom.se att genomgå en uppgradering och sidan kommer att få en ny layout. Parallellt med detta kommer Livsfara.se att växa ytterligare och vi kommer nu att erbjuda onlineutbildningar i första hjälpen och HLR. Onlineutbildningar i första hjälpen och HLR är tyvärr inte certifikatgivande, men vår tanke är att kunna erbjuda uppföljningsutbildning av en certifierad utbildare när covid-situationen lugnat ner sig. Uppföljningstillfället kommer vara betydligt kortare än ett ordinarie utbildningstillfälle.

Har du som kund frågor eller funderingar runt allt detta är du alltid varmt välkommen att kontakta oss! Du kan göra det genom info@livsfara.se eller direkt till Martin Damberg.

Chrille Hedberg

Chrille Hedberg

Konsult och utbildare

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *