Ny hemsida påbörjad

Ny hemsida påbörjad

2 apr, 2020
Chrille Hedberg
Ny hemsida

Det är med stor glädje som vi kan avslöja att vi har påbörjat arbetet med en ny hemsida! Vår förhoppning är att den nya webbplatsen kommer kunna publiceras under april månad.

I början av 2020 genomförde vi en flytt till ett nytt webbhotell. Trots faktum att flytten var planerad gick tyvärr några saker inte helt som de skulle, och vår nuvarande hemsida har tyvärr dragit på sig lite skador och flyter inte så bra som vi önskar. Vi – eller framförallt jag – är heller inte helt nöjd med layouten av själva butiken. Min förhoppning är att den nya sidan dels kommer flyta långt mycket bättre men också att det kommer vara smidigare för dig som kund att navigera i butiken.

På vår nya hemsida kommer vi också ha ett större sortiment än vi i dagsläget har. Vi har en ny, svensk leverantör av sjukvårdsartiklar och kommer ta in cirka 150 st av deras produkter i vårt sortiment. Detta sortiment kommer vara helt fokuserat på hjärtstartare, första hjälpen och sjukvårdsväskor. Tanken är också att Medic-sortimentet skall komma, med utrustning för dig som är HLR-instruktör eller en mer avancerad första hjälpare.

Chrille Hedberg

Chrille Hedberg

Konsult och utbildare

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *