Första hjälpen
online

Team Lenoms butik

I vår butik hittar du det du kan tänkas behöva, oavsett vilken verksamhet du har!

Kanske jobbar du på frisersalong, är tränare i ett fotbollslag, svetsare på en mekanisk verkstad eller taxichaufför.

Våra produkter spänner sig över fyra kategorier:

Första hjälpen, där du hittar färdigpackade sjukvårdsväskor anpassade för många av de vanligaste idrotterna, akutväskor och sjukvårdsväskor för sjukvårdsutbildade som vill ha ett brett sortiment av produkter som kan täcka alla situationer, förbandslådor, förbandsväskor, förbandstavlor samt förbandsstationer med olika fyllning beroende på verksamhet, mindre förbandskit samt naturligtvis förbruknings- och refillprodukter.

Hjärtstartare från kända märken som bland annat Stryker, Zoll och Philips. Batteri till hjärtstartare, nya elektroder, väskor för hjärtstartare och skåp för hjärtstartare.

Brandskydd innehåller brandsläckare (pulversläckare, skumsläckare, koldioxidsläckare och AVD-släckare), brandfiltar, släckaggregat, utrustning för heta arbeten, brandvarnare, gasvarnare samt vägg- och fordonshållare.

Överfallsskydd innehåller licensfria skyddssprayer från Bodyguard.

Behöver du hjälp att välja rätt är du alltid varmt välkommen att höra av dig per telefon eller via formuläret nedan. Vi har personal med lång och bred sjukvårdsbakgrund som också instruerar i HLR, barn-HLR och första hjälpen.

Hör av dig till oss

Team Lenom

Nytt fält

10 + 9 =

013-390 0106

Kontakta oss via telefon.

E-post

Använd formuläret intill.